مشاوره حقوقی رایگان - متعلقات خانه خریداری شده

سلام و عرض ادب. اینجانب درسال 99 خونه ای خریداری نمودم که در قولنامه فقط کابینت و ابگرمکن و دو عدد دوربین قید شده بود. موقع تحویل خانه فروشنده پرده ها و پمپ اب و ایفون رو برداشت و ادعا کرد گاز رومیزی و هود هم جز وسایل شخصی اش میباشد و پمپ آب و ایفون رو برداشت برد و الان ادعای طرح شکایت برای بردن هود و گاز داره.(ضمنا مبلغ 10 تومن از مبلغ کل خانه بخاطر 7 ماه ماندن در خانه تحویل فروشنده داده نشد و به عنوان پول پیش اجاره نگهداری شده)الان هود و پمپ آب و ایفون و گاز متعلق به فروشنده هست یا جز متعلقات خانه میباشد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر با توجه به توضیحات داده شده متعلق به خانه و خریدار است

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام عرفا وقتی گفته می شود که آپارتمان دارای کابینت است ، این بدان معنی است که همه ی ملحقات کابینت از جمله گاز رومیزی و هود نیز باید موجود باشد همچنین در مورد آیفون نیز عرفا جزو ملحقات عرفی و طبیعی خانه محسوب می شود لذا ادعای شما در مورد اقلام مذکور صحیح است چنانچه ایشان علیه شما طرح دعوی نمود ، توضیحات فوق را به عنوان دفاع ابراز نموده و به ماده 356 قانون مدنی استناد کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود به نظر با توجه به توضیحات داده شده متعلق به خانه و خریدار است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ادعای ایشان منطقی نیست این اقلام جز متعلقات عرفی منزل میباشد. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید