مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری مجازی

سلام وقت بخیر .من حدودا یک ماه پیش از طریق پیج اینستاگرام کالا سفارش دادم ولی ارسال نکرد و من از طریق دادگاه شکایت کردم و از طریق بانک ادرس و تمامی اطلاعات فروشنده رو بدست اوردم و گفتن ب دادگاه مراجعه کن در ادامه باید چکار کنم و میتونم مبلغ رو پس بگیرم ؟ تمامی اطلاعات فروشنده موجوده

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نمی دانم تا چه مرحله ای رفتین اما شکایت خود را ادامه دهید

مهدی نجف نژاد

جناب آقای مهدی نجف نژاد :

شما میتوانید شکایت کلاهبرداری نسبت به مالک پیج نمایید