مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

سلام من چهار روز پیش در دام سایت شرط‌بندی افتادم و پولم صفر شد،بعد برای جبران پیجی در اینستاگرام دیدم که میگفت درصدی کار میکنم و ضرر شمارو جبران میکنم منم پیام دادم و مبلغ 15 ملیون برای سود ده میلیونی به شخص کلاهبردار پرداخت نمودم و بعد از پرداخت گفت پول تا یکساعت دیگه در حساب شماست الان دوروزه هرچی پیام میدم جواب نمیده سوال من این است آیا پولم برمیگرده و یا قابل شکایت هست و مدت زمانش چقدر است و کجا پیگیری میشود تشکر از سایت دادراه

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید تا از طریق پلیس فتا پیگیری شود

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
دادخواست استرداد وجه به همراه شکایت کلاهبرداری به طرفیت مالک حساب بانکی طرح و از پلیس فتا پیگیر باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست شکایت کلاهبرداری مطرح نمایید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

دادخواست مطالبه وجه دهید از طریق خدمات قضایی. بسته به محل زندگی، زمان متفاوت است. در صورت نیاز به توضیحات بیشتر تماس بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید