مشاوره حقوقی رایگان - پذیره انتقال اوقاف

ضمن سلام پدرم خونه ای که 1/5دانگ فقط ازعرصه ان اوقاف بود روبنام بنده باقیدشرط حق سکنی مادام الحیات قصدانتقال داشت که بارجوع بدفتراسنادرسمی ونامه های صادره جهت استعلام باوقاف رسیدم که20میلیون پذیره انتقال واگذاری خواستن بااینکه درنامه محضرموضوع روابط پدرفرزندی ذکرگردیده بودو ادارات ذیربط اعم از اداره دارایی وچه شهرداری هردو بالحاظ درج این موضوع کمترین وجه رو بابت نقل وانتقال دریافت وجواب پاسخ دفترخونه رو دادندلکن اوقاف درازا20میلبون حاضرباین کارشدن که 7ماه کنکاش وکاوش ومشاوره وپیگیری تازه متوجه شدم که ماده 6ایین نامه ونحوه وترتیب وصول پذیره واهدایی مصوب 1365 بااصلاحات مصوب 1384/04/29سازمان اوقاف وامورخیریه بصراحت بیان نموده انتقالات ناشی ازارث طبقه اول ارثی ازپرداخت پذیره انتقال معاف میباشند لذاسوال بنده اینه باتوجه بخلاف مقررات قانونی شرعی واخلاقی که همچین اداره مردمی ومومن پسندی بخاد خلافی همچوموردذکرشده انجام بدهدومردم رودر تنگنا وشرایط سخت بذارد ایا بنده میتونم بابت این مورد شکایت از اداره اوقاف بنمایم واداره اوقاف چطورجبران خسارت میکنه ویا دادگاه چه حکمی برای 7ماه دربه دری که فقط بخاطراخذ این نامه اوقاف هنوز نتونستم سنداماده وتکمیل شده روبنام خودبزنم چه مجازاتی تعیین ویااصلا مجازات دارد ودراخر چطور وکیل خودمو تواین راهبرد انتخاب نمایم. سپاس ازین سایت خوبتون

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر پدر شما در قید حیات است مشمول آن قانون که مربوط به انتقال قهری به وراث است نمی شود .

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید