مشاوره حقوقی رایگان - عدول از شهادت شهود

درسال 92 ی پرونده با عنوان مطالبه سهم الارث تقدیم کردیم که با شهادت و شهود پرونده رد شد و در تجدیدنظر قطعیت یافت حال در سال 05/01/1400همان شخص یک گواهی داده که کلا اون اظهارات سال 92 را نقض میکنه حال میشه راهنماییم کنید؟.
ایا میشه کیفری شکایت کرد؟
ایا میشه حقوقی شکایت کرد؟
ایا شامل مرور زمان میشود؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام نیاز به بررسی دقیق اراء و اسناد است

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای اظهار نظر قیق باید کلیه مدارک و مستندات بررسی بشه ..یکی از ایرادات میتونه ایراد اعتبار امر مختومه شدن پرونده باشه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی دقیق اراء و اسناد است