مشاوره حقوقی رایگان - چاه آب

باسلام.. زمینی کشاورزی بدون آب از شخصی خریده ام ، حالا بعد از چن مدت معلوم شد که زمین مورد معامله دارای آب بوده و صاحب ملک ب خاطر منفعت خودش اقدام ب پنهان کاری کرده،، ک من چاه آب همین فروشنده ک در نزدیکی زمینی ک ب من فروخته رو برقی کنم و در قبال هزینه برقی سه دانگ از چاه رو ب من انتقال داده، آیا چون چاه موردنظر تحت شرب اون زمین نیس مشکلی واسه من پیش میاد،، لطفا راهنمایی بفرمایید؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر زمین دارای چای آب بوده شما بایستی با تنظیم قرارداد جدید نسبت به بهره برداری از آب در زمین زراعی خود نیز اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله طبق قانون ، چاه آب ، به شخص داده نمیشود بلکه به زمین داده خواهد شد و بر اساس متراژ زمین کشاورزی ، پروانه چاه صادر خواهد شد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما کامل نیست نیاز به بررسی است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

چاه آب ، به شخص داده نمیشود بلکه به زمین داده خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام چاه آب به شخص داده نمیشود بلکه به زمین داده خواهد شد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

چاه آب ، به شخص داده نمیشود بلکه به زمین داده خواهد شد