مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل مسکن مهر بعد از ده سال انتظار و سلب امتیاز متقاضی

سلام وقت بخیر
اینجانب حدود ده سال است که در مسکن مهر ماهدشت کرج ثبت نام کردم و در سامانه مسکن مهر انتخاب واحد شدم و دارای واحد هستم ولی هنوز به بانک معرفی نشدم و کارت قسط ندارم در سامانه دارای قرارداد هستم اما قرار داد امضا نشده است و قرارداد بدون امضا را هم دارم تاریخ تحویل واحد در آن ثبت نشده است تا الان هم هر مبلغی

که از طرف اداره راه وشهرسازی از ما درخواست شده به موقع پرداخت کردم تا جایی که طبق قرار داد مبلغ آورده را تکمیل کردم وآن را به بیست و پنج میلیون رساندم ولی از تحویل واحد خبری نبود در اوآخر سال نودوهشت پیمانکار واحدم را به همراه واحدهای مجاور بالغ بر چهل وهشت واحد در سه بلوک به غیر واگذار نمود آقای خریداری که این سه بلوک را یکجا خریده است واحدهارا با اجرای نمای خوب وجلوه ای مطلوب ومتفاوت تکمیل نموده وبیشتر واحدها را فروخته است اینجانب که این گزارش را به اداره شهرسازی کتبا اعلام کردم به من گفتن که به جای واحدی که در سامانه به نام من ثبت شده والان به غیر واگذار شده واحد دیگری به اینجانب خواهند داد واعتراض هایم بی نتیجه ماند جدیدا هم از طرف اداره راه و شهرسازی اظهار نامه ای مبنی بر افزایش مبلغ آورده به اینجانب

ارسال کرده اند و مهلت داده اند که اگر مبلغ آورده را تا یکصدوشصت میلیون تومان نرسانید وپرداخت نکنید امتیاز اینجانب را حذف میکنند وسلب امتیاز میشوم و مبلغ واریزی
ما را بدون در نظر گرفتن ارزش پولی به ما برمیگردانند تاخیرات بوجودآمده در تحویل

واحدها و ساخت واحدها راکه بعلت سوء مدیریت خودشان بوده را پاسخگو نیستند این مبلغ سنگین را به بهانه ی بروزرسانی قیمت ها از ما درخواست کرده اند تا ما نتوانیم آن را پرداخت کنیم و امتیاز ما را حذف کنند این مبلغ درخواست شده اصلا منطقی نیست لطفا راهنمایی کنید عاجزانه خواهش میکنم راهنمایی کامل باشد بنده مستاجرم و ده سال انتظار کشیدم که واحد تحویل بگیرم حالا میخواهند حتی امتیازمان را هم باطل کنند باتشکر فراوان

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید با راهنمایی وکیل ، حتما
شکایت نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نیاز به بررسی است می توانید از بنیاد و ادارات مربوطه پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید از بنیاد و ادارات مربوطه پیگیری کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

نیاز به بررسی است می توانید از بنیاد و ادارات مربوطه پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درودنیاز به بررسی است می توانید از بنیاد و ادارات مربوطه پیگیری کنید