مشاوره حقوقی رایگان - تحویل واحد های مسکن مهر

سلام سال 92اقدام به خرید مسکن مهر کردم وبه دلیل طولانی شدن تحویل مسکن ملکی را به نام خود سند زدم وقطعه زمینی خریداری کردم در صورتی که تمام هزینه های واحد مسکن را پرداخت کرده بودم ومنتظر تحویل بودم.اما متاسفانه هر بار به دلایلی زمان تحویل به تعویق افتاد الان که اقدام به سند زدن واحد مهر نمودم اجازه واگذاری واحد به دلیل داشتن ملک به من داده نشده تکلیف من با وجود پول سرمایه گذاری شده در این سالها که به هیچ میزان سودی تعلق نمیگیره وواحد هم از من گرفته میشه چیه.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اگر مطابق قانون عمل نشده است شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر جز شروط قرارداد نبوده میتوانید شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ملک خود را انتقال دهید و موضوع را از بنیاد مسکن پیگیری کنید یا اینکه مسکن را به شخص دیگری انتقال دهید تا او موضوع را پیگیری کند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را از طریق بنیاد مسکن پیگیری حضوری بفرمائید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع قابل پیگیری از طریق بنیاد مسکن می باشد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول قواعد ارگان مربوطه است همچنین شرایط فی مابین شما و تعاونی مذکور

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید فرم ج شما قرمز نباشد

شما باید ابتدا در اداره راه و شهرسازی اعتراض نمایید تا موضوع بررسی گردد