مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه

با سلام ملکی بنام‌ بنده شده که توسط خانمی که باهم دوست بودیم بنامم شده در دفتر خانه اسناد رسمی صلح رایگان بلاعوض و امضا کرده حالا ملک در اختیار خودش هستش و رفته شکایت کرده علیه من به عنوان کلاهبرداری خیانت در امانت و تحصیل مال نامشروع شکایت کرده ایا به نتیجه میرسه

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دلایل و مستندات بررسی گردد

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

نمیتونن اثبات کنن مگر مدارک شما صحت نداشته باشه و یا اظهارات شما صحیح نباشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ممکن است . شما باید لایحه دفاعیه محکم تنظیم نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر شکایت کیفری نتیجه ای نخواهد داشت.
البته با توجه به توضیحات شما.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مدارک و مستندات شما قابل بررسی می باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مدارک و مستندات شما قابل بررسی می باشد