مشاوره حقوقی رایگان - فروش مسکن مهر پدر به فرزند

با سلام.مادر بنده فوت شده و پدرم زن دوم (بچه ندارد) گرفته . از طرف کار مادرم یک مسکن مهر به ما رسیده که قصد داریم اون رو به خواهرم بدیم (یک خواهر و یک برادر هستیم) و با توجه به اینکه مسکن مهر فعلا سند ندارد تا اقساط بانک تمام شود. سوالم اینه چطور و تحت چه شرایطی به خواهرم خونه داده بشه که بعد از فوت پدرم(انشاالله بعد از 100 سال)خونه به نام خواهرم سند زده شه و زن پدرم نتونه از اون سهم بره یا اینکه مهریه اش رو اگر طلب کرد نتونه از خونه برداره؟ با تشکر

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام وراث زمان فوت مادر یعنی پدر و خواهر بهتر است صلحنامه رسمی در این خصوص تنظیم نمایند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مبایعه نامه بین پدرتون و خواهران تنظیم کنید و شهود امضاء کنند و وکالتم از پدرتون بگیره

ناصر اژدری

جناب آقای ناصر اژدری :

سلام مشمول اعدام نیست به ماده 45 قانون مواد مخدر الحاقی سال 96 مراجعه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به صورت صلح نامه می‌توانید حقوق فرضی و عینی را به خواهرتان صلح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بهتر است که سهم الارث خود و پدرتان را به خواهر صلح کنیددر دفاتر اسناد رسمی صلحنامه را تنظیم کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در دفاتر اسناد رسمی صلحنامه را تنظیم کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بهتر است صلحنامه ای در این خصوص تنظیم شود.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سهم الارث خود و پدرتان را به خواهر صلح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
بهتر است که سهم الارث خود و پدرتان را به خواهر صلح کنیدد