مشاوره حقوقی رایگان - سانحه انجام کار

سلام خسته نباشی. 10روز قبل تو شرکت تولیدی مشغول کار بودم توی شرکت کتف سمت چپم تو انجام کار دچار دررفتگی شدید شد الان باید چیکار کنم .آیا بهم دیه ای تعلق میگیره باید چیکار کنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر در حین کار حادثه ای برای شما ایجاد شده است به اثبات گردد با طرح شکایت بله

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حادثه حین کار محسوب بشه و شرکت مقصر اعلام بشه بله

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله می توانید در این خصوص اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید از طریق بیمه مسؤولیت کارفرما ، درخواست دیه نمایید یا در اداره کار شکایت نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله با اثبات حادثه در حین کار مسئولیت با کارفرماست از طریق اداره کار شکایت کنید.