مشاوره حقوقی رایگان - فروش سهم زمین های کشاورزی بدون انحصاروراثت و تقیسم ملک مذکور بدون اطلاع شرکاء

سلام : ملکی که چهار نفر شرکاء داشته است و بعداز فوت شرکا اصلی متاسفانه وراث یکی از شرکای بدون انحصار وراثت اقدام به فروش سهام (کل وارثین) نموده است و سپس خریدار بدون کسب اجازه مابقی شرکای(که وراث) هستند اقدام به تصرف و تخریب زمین کشاورزی نموده است در صورتیکه این ملک در سال 1348ثبت و روزنامه شده است و تحدید ملک صورت گرفته است حالا وراث مابقی شرکا از این روند و تقسیم ناراضی هستند آیا میتوان بر اساس قانون و جلوگیری از خرده خرد کردن اراضی کشاورزی جلوگیری به عمل آورد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر اذنی به فروش نسبت به قدالسهم خود نداده اید می توانید نسبت به بطلان معامله اقدام نمایید در صورت مدارک شما قابل بررسی می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانند طرح دعوا کنند و موضوع را پیگیری نمایند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است با ارائه مدارک مالکیت به اداره ثبت و کارشناسان ذی ربط مراجعه کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با سلام بله می توانند طرح دعوا کنند و موضوع را پیگیری نمایند