مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج با دختر بدون اذن پدر

با سلام خسته نباشین بنده پسری بیست دوساله هستم حدودیکسال پیش بادختری آشنا شدم با مخالفت شدید پدرمادرش مواجه شدیم بعد تصمیم به فرارگرفتیم میخواستم بدونم چون باهم رابطه جنسی هم داشتیم ودختره زیرهجده ساله ایامیتونیم باهم ازدواج کنیم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .دختر باید اذن ولی داشته باشد در صورت باکره بودن اما اگر باکره نباشد ماذن پدر لازم نیست اما چون هنوز رشید نیست در خصوص خود ازدواج مشکلی نیست اما دررابطه با امور مالی مثل مهریه و...بایستی ولی ایشان نظارت کند یا از دادگاه حکم رشد بگیرد.درضمن اگر به رابطه شما که نامشروع است معترض شوند هردو مجازات به شلاق می شوید درصورت اثبات.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید