مشاوره حقوقی رایگان - کاهش ساعت کاری بانوان شاغل

با سلام و عرض خدا قوت.
بنده پرستار و کارمند رسمی در قسمت اداری بیمارستان هستم. سرطان بدخیم تیروئید دارم. آیا می توانم از کاهش ساعت کاری بانوان شاغل بهره مند شوم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بانوان شاغل اعم از رسمی، پیمانی و قراردادی که موظف به چهل و چهار ساعت کار در هفته هستند اما دارای معلولیت شدید یا فرزند زیر شش سال تمام یا همسر یا فرزند معلول شدید یا مبتلا به بیماری صعب‌العلاج می‌باشند و یا زنان سرپرست خانوار شاغل در دستگاه‌های اجرائی موضوع ماده (222) قانون برنامه پنج ساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران مصوب 1389/10/15 و بخش غیردولتی اعم از مشمولان قانون کار و قانون تأمین اجتماعی بنا به درخواست متقاضی از دستگاه اجرائی مستخدم و تأیید سازمان بهزیستی کشور یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یا دادگستری، سی و شش ساعت در هفته با دریافت حقوق و مزایای چهل و چهار ساعت تعیین می‌شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که مدارک پزشکی مثبت در این خصوص دارید با اداره کارگزینی و منابع انسانی خود اعلام تا کاهش ساعت اداری و شما صورت پذیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با آرزوی سلامتی برای شما در صورتی که مدارک پزشکی مثبت در این خصوص دارید با اداره کارگزینی در میان بگذارید