مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام همسرم ماشین بنده را توقیف کرده بابت مهریه هرماه دارد 1میلیون مهریه میگیره. رای تمکین زدم. بابت نفقه هم رای بردم که دادم. معتاد سیگاری هم نیستم. فقط یکبار دعوا خانوادگی داشتیم به دروغ دیه هم گرفت. ولی تو رای طلاق یک طرفه که انجام داد بنده پیروز شدم و قاضی با یک بار دعوی خانوادگی رای را ابرام کرد به نفع بنده. الان گفتن بیاید طلاق توافقی منم قبول نمیکنم تا ضرر من نده وکیلم گفت قبول نکنی با چند بار شکایت یک طرفه بلاخره میتونه طلاق بگیره آیا من تا نخوام میشه طلاق بگیره . تو دادگاه ها هم بگم من دوست دارم برگرده سر زندگی خودش نمیاد ؟ میشه راهنمایی کنید برای من 28 تا پرونده درست کرده خسته بشم طلاق بدم ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بتواند عسر و حرج خود را اثبات کند میتواند بر اساس ان تقاضای طلاق کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زن برای طلاق باید بتواند عسر و حرج را ثابت کند

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اولا آیا با تشکیل 28 پرونده ، این زندگی آرامی خواهد شد؟ پس منطقی باشید و شرایط طلاق توافقی خود را بگویید و به توافق برسید.
ثانیا هرچند طلاق دست مرد است اما اگر عسر و حرج زن اثبات شود و چند سال مفارقت جسمانی حاصل شود محتمل است دادگاه طلاق را بپذیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود نیازمند بررسی مواردی است پیشنهاد است تماس بگیریم

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات فوق ا و پرونده هامتعدد موجب میشود که موجبات عسر وحرج زوجه راایجاد نماید لذا توصیه میشود به صورت توافقی طلاق حاصل نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای درخواست
طلاق یکطرفه ، توسط زوجه ، زوجه باید دلیل داشته باشد و تا زوجه
نتواند دلیل قانونی به دادگاه ارائه بدهد حکم طلاق صادر نخواهد شد
برای طلاق ، زوجه می تواند یا به عسر و حرج
یا به شروط 12 گانه مندرج در عقد نامه استناد نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با اثبات عسر و حرج اصولا طلاق صادر می شود جهت برقراری آرامش مسالمت آمیز جدا شوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت بخشش تمام یا قسمتی از مهریه قبول کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

زن برای طلاق باید بتواند عسر و حرج را ثابت کند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با توجه به توضیحات فوق ا و پرونده هامتعدد موجب میشود که موجبات عسر وحرج زوجه راایجاد نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید