مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام

باسلام
هم من از طرف مقابل بخاطر ضرب و شتم شکایت کردم و هم طرف مقابل از من، رای دادگاه ها اعلام شد و هردو به دیه محکوم شدیم ، دیه رو بصورت درصدی اعلام کردن: پرداخت دو دهم دیه کامل بابت ارش تورم پیشانی ، سه درصد دیه کامل بابت حارصه سمت راست و چپ صورت و پل بینی، یک بیستم از یک درصد دیه کامل بابت حارصه بند ابتدائی انگشت شست دست چپ و نیم درصد دیه کامل بابت حارصه خلف دست راست در حق من و پرداخت سه هزارم دیه کامل بابت دو مورد کبودی در سمت چپ گردن و قفسه صدری در حق طرف مقابل.
لطفا بگید باتوجه به درصد های اعلام شده من و طرف مقابل باید چقدر دیه بدیم؟

با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درصد های مذکور از طریق اجرای احکام مشخص و ابلاغ خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
میزان دیه توسط پزشکی قانونی تعیین می شود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اجرای احکام به نرخ روز پرداخت محاسبه میکند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

هیجده میلیون تومان /
یک میلیون و چهارصد چهل هزار تومان

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بر اساس درصد ها قابل محاسبه توسط اجرای احکام است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
محاسبه با اجرای احکام می باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

میزان دیه توسط پزشک قانونی تعین میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درصد ها از طریق اجرای احکام مشخص و ابلاغ خواهد شد

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

مبلغ دیه کامل 1400 به میزان 480 میلیون تومان، معادل 4 میلیارد و 800 میلیون ریال در نظر گرفته شد که از طریق اجزای احکام محاسبه میشه