مشاوره حقوقی رایگان - گواهی حصر وراثت

باسلام
پدرم سالها پیش از دنیا رفته و از پدرم زمینهای زیادی باقی مونده میخواستم بدونم اگر بدون اخذ گواهی حصر وراثت انتقال بدیم درسته؟

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام از نظر حقوقی ، خریدار جهت دریافت هر گونه سند نیاز به ثبت قانونی معامله داشته و برای ثبت قانونی معامله نیاز به گواهی انحصار وراثت می باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر زمین ها دارای سند رسمی هستند برای خریدار مشکل به وجود می آید . اگر سند عادی دارند و همه وراث امضا کنند مشکلی نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زمین ها دارای سند رسمی هستند برای خریدار مشکل به وجود می آید . اگر سند عادی دارند و همه وراث امضا کنند مشکلی نیست.