مشاوره حقوقی رایگان - ضامن محضری برای استخدام

با سلام و عرض ادب ، بنده کارمند رسمی آموزش و پرورش هستم ، یکی از همکارانم از بنده درخواست ضمانت محضری برای استخدام خود شده است ، سوال بنده این است آیا این ضمانت هم مثل ضامن وام بانک هست ودر کل این ضامن شدن چی جوری هست ؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

این ضمانت بابت ضمانت حسن اخلاق و رفتار و شئونات اخلاقی و شما ایشان را در این خصوص تایید می نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ضمانت بانک کنی فرق میکند و اگر متن ضمانت را بخوانید متوجه می شوید که چه چیزی را ضمانت می کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ضمانت بابت ضمانت حسن اخلاق و رفتار و شئونات اخلاقی و شما ایشان را در این خصوص تایید می نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

متن ضمانت مشخص میکند که شما بابت چه ضامن میشوید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با ضمانت بانک فرق میکند و اگر متن ضمانت را مطالعه نمایید متوجه که چه چیزی را ضمانت می کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

متن ضمانت تعیین میکند بابت چه چیزی ضمانت میباشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام قبل از امضا متن سند را دقیقاً مطالعه فرمایید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام، اینگونه ضمانت نوعابرای تعهدآموزشی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

این ضمانت بابت ضمانت حسن اخلاق و رفتار و شئونات اخلاقی و شما ایشان را در این خصوص تایید می نماید