مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت محضری

من یه تعهد محضری داشت برای ضامن شماره ثنا می خواست الان این شماره ثنا کد ملی ضامن هست یا رمز عبور ضامن

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
سوال مشخص نمی باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وقتی کسی در ثنا ثبت نام می کند رمز و کد ملی برای ورود به سامانه نیاز است .‌

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام سوال تان مبهم است

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

سوال گنگ و مبهم است. سوال خود را اصلاح و تکمیل بفرمایید تا بتوانم راهنمایی کنم

حسن حسین خانلی

حسن حسین خانلی :

سلام
سوال ابهام دارد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام هیر
به دفتر خدمات الکترونیک قصایی مراجعه کنید. ثنا سیستم الکترونیک دادگستری است که ابلاغ ها برای شخص پیامک می شود و ....