مشاوره حقوقی رایگان - پرینت مکالمات

سلام ببخشید سوال من اینه اگه شخصی به تلفن همراهم زنگ بزنه اما من جواب نداده باشم بخوام پرینت بگیرم شماره های بی پاسخ در پرینت ثبت میشه یا نه؟ (همراه اول اعتباری)
و اینکه اگه کسی از کارت خودش برام شارژ مستقیم بفرسته تو پرینت پیامک مشخص میشه؟؟
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

ناصر اژدری

جناب آقای ناصر اژدری :

سلام درخواست تغییر نام از طریق سامانه اداره ثبت احوال بدین که مطمنا قبول نمیشه باید دادخواست تغییرنام از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت کنید