مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند و بطلان معامله

با عرض سلام و احترام
اگر زوج بعد از اقدام زوجه از طریق دفاتر ثبت ازدواج اقدام به انتقال مال خود به دیگری کند .در صورتیکه که هنوز محکوم به پرداخت مهریه نشده است آیا امکان باطل شدن اسناد است در ضمن معامله به صورت واقعی میباشد.اما زوجه دادخواست داده و ادعا دارد انتقال بر فراز از دین بوده و تقاضای ابطال اسناد را کرده است.
با تشکر قبلی?

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

آن چه موجب بطلان یک معامله در راستای فرار از پرداخت دین است می باشد که معامله صوری انجام پذیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر جرم فرار از دین محقق نمیشود البته باید شرایط تنظیم قرارداد مطالعه گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر جرم فرار از دین محقق نمیشود البته باید شرایط تنظیم قرارداد مطالعه گردد