مشاوره حقوقی رایگان - وکالت ملک

سلام مادرم صاحب ملک هستن میخوان که به برادرم ارثی نرسه الان چطوری میشه به من وکالت بدن که تا هستن برا خودشونه بعد از ایشون به من برسه دنبال انتقال سند رفتم خیلی هزینه میخواد ممنون میشم راهنمایی کنید که با وکالت میشه این کار انجام داد و چجوریه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید