مشاوره حقوقی رایگان - خانه مادری

سلام. من پدرم فوت شده بعد از فوت پدرم مادرم یک خانه با پول خودش درست کرده سند هم به نام خودش هست ما 6نفر هستم مادرم میخواد خانه را بدون اجازه ما به نام یکی از برادرم کند ایا قانون بدون امضای ما اجازه چنین کاری به او خواهد داد اگر بتواند پس سهم ما چه میشود

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله هر کسی در زمان زندگی میتواند مال خود را به هر کسی تمایل دارد منتقل کند

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. افراد تا زمانی که در قید حیات و عاقل و بالغ هستند هرگونه اختیاری در خصوص اموال و مایملک خود دارند . با این اوصاف شما کاری نمی توانید انجام دهید و عدم رضایت شما ملاک نیست.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید کسی نمبتواند مدعی شود