مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجرای احکام دیوان عدالت اداری بعلت بار مالی برای دستگاه های اجرایی

با سلام و عرض احترام
نظر به اینکه بعضی از احکام دیوان عدالت اداری برای دستگاههای اجرایی بار مالی ایجاد می کند دستگاههای اجرایی نمی توانند احکام دیوان را اجرا کنند. سوال اینست که بالاخره شاکی چگونه به حق و حقوق خود خواهد رسید.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

سوال شما توضیح کاملی ندارد لذا از طریق پنل مشاوره تماس بگسرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام موظف به اجرا هستند می توانید پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

احکام دیوان لازم الاجرا است و در صورت عدم اجرا می‌توانید تقاضای اجراییه علیه سازمان مربوطه نمایید تا پرونده به اجرای احکام دیوان ارسال گردد