مشاوره حقوقی رایگان - حضانت کامل فرزند و گرفتن حق و حقوق

سلام من 31 ساله هستم 6سال ازدواج کردم یک پسر 2ساله و نیمی و یک دختر 8 ماهه دارم همسرم 2 ساله که کار نمی کنه خودم 10ماه بیکار بودم دوباره الان مشغول بکار شدم ولی همسرم اصلاً نمیخواد بره سرکار ایشون چند ماه پیش به دلیل مصرف شیشه کمپ رفتن ولی دوباره بعد از بیرون اومدن شروع کردن به مصرف کردن الان من میخوام که جدا بشم ولی نمیخوام حتی بچه هام رو هم بهش بعد 7 سال بدم، البته سال اول زندگی من همه پس انداز خودمو حتی طلا و همه چیز رو بهش دادم و با کار و حقوق همدیگه تونستیم خونه و ماشین و وسایل خونه رو بخریم و متاسفانه همش رو هم به اسم ایشون زدیم الان من باید چیکار کنم بچه هامو کامل ازش بگیرم ایا نامه از اون کمپ کمکی برای حضانت کامل بچه ها به من میکنه؟ یا میتونم کمی از هزینه ها و حق و حقوقم تو این چند سال که برای ایشون خرج شده بگیرم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام جواب سوال شما در این مطلب نمیگنجد زیراجهات گوناگونی دارد می توانید تماس بگیرید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به دادسرا بروید و درخواست فرستادن ایشان به کمپ را کنید.
چنانچه 2 تا نامه کمپ داشته باشید شانس بیشتری برای گرفتن حضانت فرزندان تان دارید.
اما هزینه هایی که کردید اگر دلیل و مدرکی نداشته باشید متاسفانه خیر.