مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

با سلام من با اقای یکسال با تهدید و ترس دوست بودم و مدام منو وادار به رابطه جنسی میکرد. من از ترس تهدید مجبور میشدم چون میدانستم بگم نه تهدیدم میکنه. و اینکه بعد از اینک این اقا متاهل شدن بازم هم مزاحم من میشدن و پیام و مجبور ب رابطه میکردن. تا تصمیم گرفتم شکایت کنم. پیام داد روی خط ک باید بیای خونه و... ولی من رفتم کلانتری اطلاع دادم. 2تا خط دست من بود ک پیام میداد ک یکیش بنام مادرم و دیگری پسر داییم هست. وقتی کلانتری مراجعه کردم ترسیدم بگم تجاوز کرد ولی فهمیدن چیزی نگفتن. و اون اقا افتاد به غلط کردن.ک شکایت نکن مزاحم نمیشم. ولی بعد از یکماه خطی ک بنام خودم بود روشن کردم ک اگر پیام داد شکایت کنم و بنام خودم باشه.الان تهدید کرده ک عکس فیلم پیاماها برمیگردن.ازم ی عکس لختی هم گرفت و تجاوز کرد.الان میخام بدونم عکس های واتساپ برمیگردن با چت ها؟؟؟؟چون مجبورم میکرد با تهدید ک باهام لذت ببر. برخلاف میلش اذیتم میکرد.و اینک اون یکسالی ک منو بزور دوست نگ داشت خط بنام خودم نبوده.باید حتما صاحب خط پرینت بگیره؟؟؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید