مشاوره حقوقی رایگان - انشعاب برق

با سلام و احترام در خصوص مجوز لازم برای گرفتن برق برای باغ و دریافت جواب از اساتید .. مجوز گرفتن از جهاد چه ضوابط و مدارکی میخواد؟ من 313 متر باغ خریدم...هیچ چیز نداشت و 35 متر سرپناه ساختم و 40 تا درخت کاشتم...میتونم اقدام کنم یا نه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که به دنبال انشعا بات هستید باید درخواست خود را به اداره برق مربوطه اعلام اداره برق از مراجع ذیصلاح همچون اداره جهاد کشاورزی در خصوص اینکه شما مجوز ساخت و بهره برداری از باغ را دارید یا خیر بررسی و سپس در صورت دارا بودن مجوز حق انشعابات ارائه خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درخواست خود را به اداره برق مربوطه اعلام کنید اداره برق گاهی تعهد میگیرد انشعاب برق میدهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید درخواست خود را به اداره برق مطرح نمایید تا

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

به اداره برق درخواست خود را مطرح کنید