مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

با سلام
حدود 7سال هست با عنوان دبیر از مدرسه محل کارم برام بیمه رد میشه امسال در همون مدرسه مربی پیش دبستان هستم و برام بیمه با عنوان مربی پیش دبستان رد میشه در نظر دارم سال آینده از بیمه بیکاری استفاده کنم و مدیر اخراجم کنه چون میخواد مدرسه رو جمع کنه و من هم نمیخوام دیگه کار کنم این تغییر عنوان شغلی برای استفاده از بیمه بیکاری برام مشکلی ایجاد میکنه ؟؟
سوال دوم : در مدت استفاده از بیمه بیکاری علاوه بر دریافت حقوق آیا اون مدت جز سابقه بیمه هم برام محسوب میشه که بشه 10 سال بیمه
ممنونم که پاسخگو هستید

پاسخ ها :

علیرضا عبادی

علیرضا عبادی :

وقتی بیکار هستین و از بیمه بیکاری استفاده میکنین جز سابقه نیست

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

باید نامه عدم نیاز صادر شود و به بیمه ارایه دهید جهت بیکاری مدتی که از بیمه بیکاری استفاده میکنید جزء سوابق بیمه شما حساب میشود
در صورت اطلاعات بیشتر از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مدت بیمه بیکاری جز سابقه حساب میشه و بیمه شما رد میشه خیالت راحت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله این ایام جز سابقه شما حساب میشود

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

در صورت اخراج از طرف کار فرما یه حدوث شرایطی ک انجام کار را غیر ممکن نماید میتوان از بیمه بیکاری استفاده کرد ایام استفاده از بیمه بیکاری جزو سابقه بیمه شما محسوب خواهد شد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر بعد از اخراج از محل کار ، شما باید حتما نامه عدم نیاز بگیرید و ظرف حداکثر یک ماه درخواست بیمه بیکاری را
ثبت نمایید . بله ایام بیماری ، جز سابقه بیمه محسوب خواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله و جزء سابقه بیمه شما محسوب می شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعد از اخراج ظرف یک ماه بایستی جهت اخذ بیمه بیکاری درخواست خود را اعلام نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بعد از اخراج از محل کار ،بایدنامه عدم نیاز بگیرید و ظرف حداکثر یک ماه درخواست بیمه بیکاری را ثبت نمایید.
جزء سابقه محسوب می گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله و جزء سابقه بیمه شما محسوب می شود