مشاوره حقوقی رایگان - احکام دیوان عدالت اداری و بار مالی

با سلام و احترام اخیراً رئیس جدید دیوان عدالت اداری بیان فرموده احکامی که بار مالی برای دستگاههای اجرایی داشته باشد قابل اجرا نیست . حق و حقوق شاکیانی که حقشان تضییع شده از کجا و از کدام محل تامین می شود

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان بسیار کلی است . بهتر است موردی بررسی شود . در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .حقوق شاکیان سرجایش هست وپرداخت می شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.