مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل خانه اجاره شده در زمان مقرر توسط صاحب خانه

من در تاریخ یکم مهر ماه1400 قرداد اجاره خانه تنظیم کرده و صاحب خانه هم متعهد شده بود در تاریخ پانزدهم مهر 1400 تحویل بده ولی الان که هفدهم آبان تحویل نداده است و از تحویل سر با زده و بهانه می آورد من میخواهم بدانم برای این زمان اگر شکایت نمایم میتوانم خسارت طلب کنم یا نه و اینکه صاحب خانه تهدید به فسخ قرارداد میکند.ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خسارت باید در قرارداد شما ذکر شده باشد .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است توافق کنید
طرح دعوا زمانبر خواهد بود