مشاوره حقوقی رایگان - طلاق و گرفتن مهریه تو دوران عقد

سلام خسته نباشید
منو همسرم3ماه و 8روز عقد کردیم و من باکره نیستم دوسه روزه حرف از طلاق میزنه مهریه من750تا سکه هست یعنی بایدکل 750تا سکه رو پرداخت کنه و اینکه منو همسرم به هیچ عنوان مشکلی باهم نداریم ولی خب رفتارای ضدنقیضی داره نمیدونم فقط میخوام بدونم من کل سکه ها رو باید پرداخت کنه یا نه؟؟ من واقعا همسرمو دوست دارم و دلم نمیخواد که طلاق بگیرم اما انگار اون تصمیمشو گرفته میشه لطفا راهنماییم کنید چکن خودش میگه کلا 114 تا سکه هست اونم کلا قسطی یا هرطوری شده بهت میدم گفتم من باکره نیستم گفت میرم میبرمت دکتر برای ترمیم بکارت که 114 تا نصف بشه و دوباره گفت اصلا بیخیال کل 114 تا رو بطور قسطی میدم منم گفتم750تا سکه هست گفت تصویب شده 114یا110تا سکه??
و تو این3ماه همه چی عالی بوده هیچ مشکلی نداشتیم
تورو خدا منو راهنماییم کنید من واقعا دوسش دارم نمیخوام ازش جدا بشم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .تا سقف 110سکه اصل را بر تمکن مرد گذاشته وباید پرداخت کند مگر اعسار خودرا ثابت نمایدبیش از 110تا اصل رابر عدم توانایی مرد می دانند.

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

سلام ، تا 110 سکه باید پرداخت شود (اگر پرداخت نشود ضمانت اجرای زندان دارد ) و برای مازاد آن توانایی مالی مرد توسط دادگاه بررسی میشو‌د و اگر تمکن مالی داشته باشد ملزم به پرداخت است در غیر اینصورت پرداخت اقساطی و ...

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

تا سقف 110 سکه باید پرداخت شود و مازاد آن به تمکن مالی بستگی دارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام تا سقف 110 سکه باید پرداخت شود ومازاد بر آن منوط بر تمکن مالی زوج می‌باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا سقف 110 باید یکجا پرداخت شود مگر اینکه زوج دادخواست اعسار بدهد و اعسار وی پذیرفته شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام .تا سقف 110سکه اصل را بر تمکن مرد گذاشته وباید پرداخت کند مگر اعسار خودرا ثابت نمایدبیش از 110تا اصل رابر عدم توانایی مرد می دانند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تا 110 سکه قطعی و می‌بایست پرداخت شود و مازاد بر آن بایستی تمکن مالی زوج احراز و اموال وی توقیف کردند