مشاوره حقوقی رایگان - سر و صدای واحد تجاری همسایه مسکونی

سلام. منزل ما یک واحد آپارتمانی دو خوابه واقع در طبقه همکف یک مجتمع 5 طبقه است که دو واحد تجاری هم ، در طبقه همکف ، همسایه یکی از اتاق های ما هستند که یکی از آن ها سر و صدا داشته و مانع آسایش و استراحت ما شده است حتی بعد از ساعت 11 شب. با توجه به اینکه چند مرتبه به آنها تذکر داده ام. جواب میدهند که مشکل از اون کسی است که این آپارتمان رو ساخته و دیوار نازکی داشته و ما نمیتوانیم جلوی صدایمان را بگیریم. من چه باید بکنم از این همه سر و صدا ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با مدیر ساختمان مذاکره نمایید یا جلسه مجمع عمومی ساختمان را تشکیل و در آن متذکر گردید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .با هییت مدیره ساختمان صحبت نمایید.