مشاوره حقوقی رایگان - خواهش میکنم فوری جواب منو بدین؛ مجازات ضرب و جرح عمدی

سلام وقت بخیر
ببخشید پارسال یه پسر 17 ساله از اراذل و اوباش با چاقو یا وسیله نوک تیز به پدر من که 70 سالشون هست حمله کردن و با اون جسم به چشم پدرم ضربه زدن که منجر به شکستگی حدقه چشم بریدگی شبکیه و یکسری آسیب های اینجوری شده که خداروشکر با عمل های متعدد آسیب چشم تا حد زیادی رفع شد
الان اون پسر فراری هستش و خب سنش دیگه به 18 سال رسیده
چند روز پیش دادگاه داشتیم‌ و قاضی پرونده با وجود تمام اسناد و مدارک و شهود و ....
ایشون رو فقط به پرداخت دیه محکوم کردن و از جنبه عمومی جرم بهشون برائت دادن
که خب ما نسبت به حکم معترض هستیم
میخواستم بدونم در صورت محکومیت این پسر مجازاتش چیه؟
آیا کانون اصلاح و تربیت میره یا یه جا بهم گفتن طبق قانون جدید چون سنش زیر 18 سال بوده در صورت محکومیت فقط جزای نقدی داره
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود چون زیر 18 سال دارد با توجه به درجه مجازاتی که دادگاه در نظر گرفته می شود مجازات تعیین می شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادگاه اطفاال با توجه به درجه مجازاتی که در نظر گرفته مجازات تعیین می کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به مزیت سنی دادگاه متناسب با آن مجازات تعیین خواهد کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادگاه اطفاال با توجه به درجه مجازاتی که در نظر گرفته مجازات تعیین می کند