مشاوره حقوقی رایگان - آرایشگری

سلام خسته نباشید.
من حدود 3ماه پیش یک مشتری داشتم که کار تاتو داشت و من در سالن کار نمیکردم و منزل بودم خودشون هم اطلاع داشتن و به اختیار خودشون اومدن تاتو زدم براش کاملا راضی بودن و حتی برای ترمیم هم تشریف اوردن ولی درخواست هزینه ترمیم رو که کردم گفتن راضی نیست و همسرشون خوشش نیومده درصورتی که هربار اومد راضی بود. و گفتن ریمو کنن من هم قبول کردم اما هنوز ریمو رو براش انجام ندادم و ایشون بمن پیام دادن من رو تهدید کردن و ناسزا گفتن و چند وقت پیش یک اقایی بمن زنگ زد گفتن وکیلش هستن و بخاطر نداشتن جواز منو تهدید کردن و برام حتی جریمه هم بریدن که باید خسارت بدی. درصورتی که هیچ کبودی یا گوشت اضافه یا جراحت و عفونتی نداره.خواستم بدونم باید چه کار کنم؟چون جواز ندارم و تو خونه به اختیار خودشون انجام دادم مشکل پیش میاد برام

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و درود وکیل حق تهدید ندارند البته بعید میدانم وکیل باشند اگر اصول رل رعایت کرده باشید خیر

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .موضوع قابلیت بررسی دارد.نداشتن مجوز تخلف است اما از لحاظ این مورد که شما ضررواردکرده وجبران خسارت نمایید بایستی مدعی اثبات نماید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

مستندات شما باید بررسی گردد لذا از طریق پنل مشاوره با من تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نداشتن جواز جریمه دارد ولی ایشان با میل خود امدند و باید تقصیر شما راثابت کنند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بخاطر نداشتن جواز جریمه می شوید ولی زیان و تقصیر را باید ثابت کنند