مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

منزلی از پدرم خدا بیامرزم بجا مانده یکی از پسر های خانواده طبقه دوم منزل را ساخته چند سالی انجا زندگی کرده و حالا مدعی است که کاملا طبقه بالا از او هست چون او هزینه کرده و ساخته چطور میتوانیم سهم ارث او را بدهیم و این سالهایی که ملک در تصرف او بوده چی میشه و سهم ارث اون شامل چیست و ب چه صورت محاسبه میشود

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ایشان نمی تواند چنین ادعایی نماید و صرفا می تواند اگر هزینه ای در خصوص ساخت متقبل گردیده است آن را مطالبه نماید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .در خصوص تقسیم ارث ابتدا هزینه هایی که ایشان در ساخت طبقه دوم داشته با ارایه مدارک کسر می گردد.وارث به نسبت طبق قانون ارث تقسیم می شود.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ایشان نمی‌توانند چنین ادعایی داشته باشند ایشان می‌توانند هزینه های که بابت ساخت کرده‌اند را مطالبه نمایند وارث به نسبت بین همه تقسیم شود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

ایشان فقط اگر هزینه ای در خصوص ساخت کرده میتواند مطالبه کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ایشان نمی‌توانند چنین ادعایی داشته باشند ایشان می‌توانند هزینه های که بابت ساخت کرده‌اند را مطالبه نمایند