مشاوره حقوقی رایگان - استشهادیه

باسلام و خسته نباشید. استشهادیه ای محلی از طرف برادر خانم بنده نوشته شده و از چند نفر از اقوام امضا گرفته به این عنوان که با رضایت تمام اعضاء خانواده یک طبقه منزل مسکونی را بالای طبقه اول خونه پدری ساخته است ولی هیچ گونه رضایتی در کار نبوده و امضایی که از اقوام ذیل استشهادیه گرفته به طریق دیگه بوده حالا بعضی از امضاء کنندگان میخواهند امضاء را از دادگاه پس بگیرن راهنمایی بفرمایید باید جهت پس گرفتن امضاء چه کاری باید انجام بدیم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
استشهادیه دیگر مخالف آن تنظیم و به امضا آنها برسد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از استشهادیه تنظیمی رجوع نمایند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

استشهادیه دیگری تنظیم و موارد مذکور را در آن توضیح داده و همگی امضاء کنید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام مجدداً استشهادیه دیگری را تنظیم کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام باید در دادگاهی که استشهادیه ارائه میشود حضورا مراجعه نمایند و اعلام نمایند که میخواهند امضا خود را پس بگیرند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر استشهادیه به دادگاه تقدیم شده نمی توان آن را پس گرفت.