مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه هزینه ساخت ملک پدری

باسلام بنده در خانه پدری23سال زندگی کردم و طبقه بالای خانه ی پدری را خودم و با پول خودم ساختم الان که پدرم فوت کردن میتوانم به نرخ روز خرج خودم را بردارم یا جز ملک پدری حساب میشود ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما اگر برای ادعای خود دلیل و مدرک داشته باشید میتوانید شکایت خود را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله ولی باید با مدرک از قبیل فیش های پرداختی و یا شهادت شهود این مساله را ثابت کنید

علیرضا عبادی

علیرضا عبادی :

سلام اگر دستخط از مرحوم پدرتان مبنی بر اجازه ساخت داشته باشین و یا نزد چند نفر شاهد گفته باشند بله میشود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با مدرک از قبیل شاهد و فیش های پرداختی موضوع را اثبات کنید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

در صورتی که قراردادی در این بارت ندارید وز طریق فیش های پرداختی و شهادت شهود میتواتید موضوع را اثبات کنید و حق خود را دریافت دارید. انچه ک ب اصل ساختمان اضافه کرده اید متعلق به شماست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در صورت اثبات این امر شما مالک آن طبقه هستید و به نرخ روز می توانید آن ملک را بفروشید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با مدرک از قبیل فیش های پرداختی و یا شهادت شهود این مساله را ثابت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با ادله محکمه پسند همچون شهادت شود می توانید موضوع را اثبات نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در صورت اثبات این امر شما مالک آن طبقه هستید و به نرخ روز می توانید آن ملک را بفروشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در صورت اثبات این امر شما مالک آن طبقه هستید و به نرخ