مشاوره حقوقی رایگان - سند موتورسیکلت

سلام علیکم
بنده چند سال پیش موتورسیکلتی از بورسی موتور خریدم و هم اکنون برگه سبز (سند) موتور مفقود شده است و از مدارک های موتورم هم فقط کارت موتور ، کارت سوخت و قولنامه خرید از بورسی را دارم و العان بورسی مورد نظر مغازه خود را جمع کرده و به شهر دیگری رفته و شماره تماسی ام از صاحب سند نداریم و استعلامی هم که از طریق راهور گرفتم فقط یک شماره تماس منزل از صاحب سند ثبت شده که آن هم اشتباه است .
العان باید چیکار کنم برای انتقال مالکیت و صدور مدارک جدید به نام خودم ؟؟؟

تشکر میکنم اگر راهنمایی کنید .

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از پلیس راهور پیگیری کنید.
می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند و تعویض پلاک بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما الزام به تنظیم سند به طرفیت فرد بدهید با نشراگهی به علت معلوم نبودن ادرس دادخواست بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت وی بصورت مجهول المکان اقامه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

الزام به تنظیم سند تقدیم نمایید وادرس را مجهول المکان اعلام. کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست الزام به تتظیم سند و تعویض پلاک دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست الزام به تنظیم سند و تعویض پلاک دهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود دادخواست الزام به تنظیم سند و تعویض پلاک دهید.