مشاوره حقوقی رایگان - مالک موتور نیست

سلام وقت بخیر
بنده یه موتور از موتور فروشی خریدم 5 سال پیش
قولنامه هم دارم ولی تاریخش تموم شده و من همه حق و حقوق رو همون موقع پرداخت کردم
الان نه من نه موتور فروش ادرسی از صاحب سند نداریم
چه کار باید بکنم و چقدر طول میکشه که سند بخوره موتورم
ممنون از شما

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بایددالزام به تنظیم سند بدهید و مجهول المکان معرفی کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .دادخواست الزام به تنظیم سند دهید به طرفیت صاحب سند اگر ثنا داشته باشدابلاغ می شود در غیر اینصورت مجهول المکان میزنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام صرف نداشتن آدرس دلیل بر بی حقی نمی باشد شما می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند دهید و از طرق مختلف به حق خود برسید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام .دادخواست الزام به تنظیم سند دهید به طرفیت صاحب سند اگر ثنا داشته باشدابلاغ می شود در غیر اینصورت مجهول المکان میزنید.