مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دین یا معامله صوری

همسرم در تصادف رانندگی فوت کردند و از مبلغ دیه ایشان زمینی خریداری کردم و با دیه خود و فرزندانم آنرا ساختم و متأسفانه در ازدواج دوم ایشان مهریه خود را به اجرا گذاشته است و قبل از ترک منزل توسط ایشان و به اجرای گذاشتن مهریه (یعنی زمان حضور ایشان در منزل) سند زمین را به نام فرزندانم کردم. آیا این فرار از دین حساب می شود اگر خیر قید معامله صوری به آن اطلاق می شود و قابلیت باطل کردن سند ثبتی به نام فرزندانم را دارد.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .خیر انتقال تا قبل از صدور حکم قطعی فرار از دین نیست..رای معامله صوری باید شرایط معامله را سنجید مدعی باید اثبات کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر جرم فرار از دین منتفی است ولی میتواند به معامله صوری استناد کند که البته پذیرش ان از طرف دادگاه نیاز به ادله دارد و در این مورد به نظر نمی رسد دادگاه انرا بپذیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست ابطال معامله صوری بدهید.
شکایت کیفری فرار از دین نمی توان مطرح کرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

وصف کیفری فرار از پرداخت دین منتفی است ولیکن و صف حقوقی آن قابل تأمل و بررسی است که اصولا می تواند دادخواست ابطال نقل و انتقال را درخواست نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام جنبه کیفری ندارد ولی صوری بودن آن قابل اثبات است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام وصف کیفری فرار از پرداخت دین منتفی است