مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند خونه به نام مادر قبل از شکایت از درخواست مهریه

اگر قبل از شکایت مهریه سند خونه رو به نام پدر و مادر بزنی و هیچ پولی هم جابجا نشده باشه با توجه به اینکه قبل از شکایت بوده ایا باز هم معامله ابطال میشه ؟؟
اگر میشه بفرمایید در چه شرایطی معامله ابطال نمیشه مثلا فاکتور دلار یا طلا یا چک برگشتی با یک تاریخی در قدیم یا چیزی شبیه به این

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند در فرض سوال مطرح شده امکان ابطال زیاد است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینکه آیا معامله باطل می‌شود یا خیر نمی‌توان قاطعانه پاسخ داد
اما میتوانستید تحت عنوان صلح آن را منتقل کنید اگر تحت عنوان صلح باشد نیاز به پرداخت مبلغ نیست می‌تواند در مقابل یک شاخه نبات باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
زوجه می تواند دا‌دخواست ابطال معامله صوری بدهد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر صوری بودن انتقال سند اثبات گردد معامله باطل است
شما باید ابتدا قرارداد دقیق تنطیم نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
معامله صوری به دلیل عدم قصد واقعی باطل است و عدم انتقال وجه دال بر صوری بودن معامله است.
فرار از دین که یک بحث متفاوت از معامله صوری است زمانی به منصه ظهور میرسد که بعد از حکم قطعی مهریه، اقدام به انتقال اموال خود کرده باشید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ممکنه
حضوری باید مشورت بگیرید توضیح زیاد دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

معامله به قد فرار از دین جرم است ولی نیاز به اثبات دارد درصورتی که شرایط و مدارک درست کنار چیده شود شما را محکوم می‌کند به معامله به قصد فراد از دین