مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خانه

با سلام و خسته نباشید. مهریه 500 سکه عندالاستطاعه است و او همه چیزش را چند سال قبل به نام مادرش زده و فقط من تنها مدرکم اصل قولنامه خانه دو طبقه است که در دستم میباشد و در ان ثبت شده که خانه چند سال قبل به اسم خود همسرم بوده ... پرونده ابطال معامله را جلو بیندازم یا طلاق را ؟ آیا برای گرفتن مهریه مشکلی پیش نمیاد که بعد طلاقم پرونده ابطال معامله را انجام دهم...

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده مدعی فساد میبایست بتواند ادعای خویش را اثبات کند صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
مهریه به قوت خود باقی است و‌ قابل مطالبه است
زوجه میبایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید
صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

زوجه میبایست عسرو حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود
آنچه در سوال آمده است از موجبات طلاق نیست

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
زوجه بدوا نمی توانددر دعوی طلاق موفق شود مگرآنکه بتواند شرایطی را که برای طلاق درقانون ذکر شده را داشته باشد.در مورد ابطال معامله به نظر می رسد که ادعای شما فاقد دلیل است .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی در صورتی که برای طلاق شرایط مقرر 12گانه سند نکاحیه انجام پذیرفته است می توانید اقدامات لازم را انجام دهید در غیر اینصورت و در صورت عدم توانایی تان برای اثبات عسر و حرج در طول زندگی مشترک روند طلاق برای شما مسیر سختی خواهد بود که نیازمند راهنمایی وکیل می باشید ،
در خصوص ابطال معامله در صورت اثبات ادعا می توانید اقدامات لازم را انجام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا اظهارنامه برای زوج ارسال نمایید
و بعد دادخواست مطالبه نفقه معوقه و جاری را مطرح نمایید و توسط کارشناس رسمی ، میزان نفقه مشخص خواهد شد
و در اجرای ثبت درخواست اجرای مهریه را مطرح نمایید و درخواست توقیف حساب بانکی و اموال زوج را نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فرق نمی کنه کدام را جلوتر انجام دهی هردو را باهم میتونی انجام دهی

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام
شما طلاق رو درموازات مهریه قراردادین که این اشتباهه
پیگیری یک مسیرارتباطی به مسیر دیگرنداره

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست ابطال معامله صوری بدهید.
نتی

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز اولا که شما درهر زمانی میتونید دادخواست مهریه و دعاوی مرتبط با مهریه رو مطرح کنید و خللی پیش نمیاد و این نکته رو بدونید که تحت هیچ شرایطی قرارداد مورد نظری که گفتید ابطال نخواهد شد و اگر این واگذاری ملک مصادف با درخواست مهریه بوده فرار از دین حادث میشه و موضوع پایانی این هستش که عندالاستطاعه به این معنی نیست که زوج هر زمان استطاعت مالی داشته باشه مهریه قابل وصول هستش محاکم قضایی خانواده به این نگرش نگاه نمیکنن چرا که شاید شخص تا پایان عمر استطاعت پیدانکنه پس تعیین مهر چرا دیگه صورت گرفته لذا شما با طرح دعوای مطالبه ی مهریه تشریفات دادرسی عندالمطالبه رعایت میشه و در صورت عجز از پرداخت به نحوتقسیط اعمال ماده 3

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست مطالبه نفقه معوقه و جاری را مطرح نمایید و توسط کارشناس رسمی ، میزان نفقه مشخص خواهد شد وزوجه میبایست عسرو حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. سوال شما واضح نیست جهت انجام دریافت مشاوره صحیح لطفا مدرک خود را حضوری نزد وکیل دادگستری محل خود برده و مشاوره دقیق دریافت نمایید . مشخص نفرمودید ابطال معامله یا منظورتان ابطال سند رسمی بعدی است که تنظیم شده است .

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

زوجه میبایست عسرو حرج خویش را اثبات نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تقدم و تاخر پرونده ها اهمیتی ندارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هردو میتوانید با هم انجام دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پرونده مهریه و طلاق دو موضوع هستند که به هم مرتبط نیستند هر دو را با هم می توانید انجام دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

هردو قابل پیگیری می باشند مستحضر باشید جهت طلاق باید عسر و حرج اثبات نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مالی از وی سراغ ندارید اگر دادخواست طلاق دهید به مهریه خود نمیرسید . اگر صوری انتقال داده باشد و با دلایل کافی اثبات کنید ان معامله باطل است

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
برای طلاق باید عسر و حرج خود را اثبات نمایید.درخصوص ابطال معامله شما بایدبا ارائه مدرک مستند و مستدل اثبات نمایید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
با ذکر مطالبه میزان مهریه خود در رای دادگاه، خیر

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

از مسیر ابطال معامله به جایی نمیرسید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

درصورتی که منزل کماکان در تصرف زوج باشه قابلیت ابطال به علت انجام معامله صوری به قصد فرار از پرداخت دین وجود دارد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

رسيدن به مهريه درج شده بسيار سخت است
با مشاور خانواده سعي در رفع مشكلات خانوادگي و ادامه زندگي مشترك نماييد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی اولا طلاق صرفا توسط زوج امکان پذیر می باشد مگر تحت شرایطی از جمله اثبات عسر و حرج و یا تحقق شروط ضمن عقد که زوجه می توان درخواست طلاق دهد
ثانیا امکان ابطال معامله و یا مطالبه مهریه همزمان با دادخواست طلاق وجود دارد. ولیکن اولا جهت اثبات صوری بودن معامله و تمکن مالی همسرتان می بایست ادله کافی ارائه دهید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.