مشاوره حقوقی رایگان - وکالت دادن وارث

یکی از برادران خانواده همسرم ، در ابتدا قصد انجام کارهای اداری و شکایت کاری از جانب آنها وکیل باشد اما به محض ورود به محضر اموال پدرشان اعم از تراکتور و زمین را به خود واگذار کرده و در متن حق عزل وکیل را از اینها ساقط کرده
سوال ؛ ایا چون برادرشان از سادگی و بی سوادی اینها سواستفاده کرده و اجازه نداده کسی با سواد با آنها همراه شود ، میتوان شکایت کرد و این وکالت را باطل کرد ممنونم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید دادخواست ابطال وکالت نامه بلاعزل را به علت عدم قصد مطرح نمایید و .. جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست ابطال وکالت نامه بلاعزل را به علت عدم قصد مطرح نمایید