مشاوره حقوقی رایگان - حق الزحمه وکالت

با سلام جهت انجام امور ملکی استیجاری ورثه ای از خواهر برادرها وکالت کاری گرفتم دربین کار با توافق شفاهی با مادر که مورد قبول همه فرزندان بودو همه مبالغ اجاره به حساب ایشان واریز میشد برای تسریع کار از محل استیجاری اموال هزینه های مربوطه به صدور سند و جایه جائی مستاجرها و هزینه های نقل و انتقال ملک و حق الزحمه را برداشت کرده و امور رابه انجام‌ رساندم ورثه بعد از 9سال بدون تسویه حساب با من وکالت را باطل و خواستار اجاره بها املاک تحت کنترل من شده آیا می‌توانند علیه بنده اقامه دعوا کنن؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله اما اجرت عمل‌شما نیز قابل مطالبه‌است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان اقامه دعوا وجود خواهد داشت ولی شما هم میتوانید دفاع نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله امکان اقامه دعوا هست ولی شما با شهادت و سایر ادله دفاع کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید متن وکالتنامه و حکم ابطال وکالتنامه و متن شکایت آنان را ببینم

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

وکالتنامه اصولاً با فوت یکی از طرفین باطل میشود مگر انکه مدت محدود داشته باشد ان مدت سپری گردد. در خصوص دیگر موضوعات بهتر است متن وکالتنامه بررسی شود تا با گفتگوی متقابل اظهار نظر دقیق بتوان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بنا بر اظهارات شما ، توافق شده بود ( هر چند به طور شفاهی ) که از محل اجاره بها ، برای انجام امور جاری برداشت شود . بنابراین ادعای خواهر و برادرها برخلاف قرارداد است . توجه داشته باشید که این قرارداد شفاهی را می توانید با دو نفر شاهد اثبات کنید .

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

نیاز به بررسی وکالتنامه دارد هزینه های راجع به ملک که قانونی از خود منافع ملک قابل برداشت است ولی در خصوص مطالبه اجاره بها ی ایام گذشته باید اثبات کنید که با رضایت آنها به مادر خود پرداخت کرده اید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا وکالت نامه شما را مورد مطالعه قرار داده و شکایت برادرتان را نیز ببینم
میزان حق الزحمه شما نیز قابل مطالبه است