مشاوره حقوقی رایگان - توقیف حساب بانکی از طرف پلیس فتا

با سلام بنده دفتر دارم یک دستگاه کارت خوان دارد حدود 15 روز پیش یک خودرو داشتم به شخصی فروختم واخر شب بود با مبلغ 100 میلیون تومان ونهایتا طی دو فقره 50 میلیونی کارت کشید وفردای روز بعد ابراز فسخ وپشیمانی نمود که بنده چون حساب بانکی به نام خواهرم است ناچارا ایشان را به بانک مربوطه بردم وخریدار شماره حسابی رو معرفی نمود ومبلغ 80 میلیون رو انتقال بانکی دادیم و20 میلیون هم نقد دادیم وتمام شد ولی حالا با مسدودی وتوقیف حساب مواجه شدم که با پیگیری دایره حقوقی اعلام نمودند که توسط پلیس فتا تبریز مسدود شده است وشماره نامه 16 رقمی روهم دادند .در حالی که بنده ساکن تهران هستم.
الان به نظر شما بزرگواران چکار باید کرد و به پلیس فتا باید به چه صورتی توضیح داد.؟ ممنون از توجه وراهنماییتون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام.ابتدا باید دلیل مسدودی را جویا شوید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید تسویه حساب با ایشان را اثبات کنید یعنی هم رسیدی مبنی بر دریافت ...ریال وجه نقدی از ایشان باید میگرفتید هم پرداخت از حساب خواهرتان ممکن است مساله ساز شود .