مشاوره حقوقی رایگان - ضبط وثیقه برای زندانی در حال غیبت

سلام
مبلغ 750000000 وثیقه برا مرخصی زندانی گذاشتم و الان چهار ماه غیبت کرده و مهلت ده روزه اجرا هم گذشت اما خودش رو معرفی نکرده
سوال اول اینکه اگر پس از ظبط سند ما ببریمش معرفیکنیم ایشون رو ایا سند ازاد میشود؟
دوم اینکه ایا سندی که ضبط میشه و مزایده گذاشته میشه پس از فروش ایا بدهی شاکی با اون پرداخت میشه؟

زندانی یازده ماه دیگه حبس داره و ششصد تومن رد مال
ممنونم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر دادستان میتواند مبلغی از قیمت وثیقه را از شما بگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادستان میتواند مبلغی از قیمت وثیقه را از شما بگیرد.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادستان میتواند مبلغی از قیمت وثیقه را از شما بگیرد