مشاوره حقوقی رایگان - ضبط وثیقه

با سلام
دو برادر که به جرم سرقت هر یک به هفت سال زندان و رد مال محکوم شدند و در زندان بودند و دو سال زندانی کشیدند بنده وثیقه ای به ارزش 450 میلیون تومان سند ملکی گذاشتم تا به مرخصی ده روزه بیایند ولی متاسفانه فراری شدند و به زندان برنگشتند و دادگاه هم ملک بنده را ضبط کرده و طی مراحل قانونی به مزایده گذاشته و به قیمت 450 میلیون تومان به فروش رسانده سوال: من می خواهم بر علیه آن دو برادر در دادگاه شکایت کنم طبق چه مواد قانونی دادخواست بدهم؟ در ضمن پسر عموم با اصرار مرا وادار کرد تا برای این سارقین وثیقه بگذارم چون من آنها را نمی شناخنتم آیا می توانم از پسر عموم شکایت کنم شاهد هم دارم که پسر عموم با اصرار وادارم کرد ولی نوشته ای بین مان نیست؟ با تشکر

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

دادخواست مطالبه وجه ملک خود را از آن دو برادر مطرح کنید

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام دادخواست حقوقی مطالبه وجه و ضرر و زیان به نزخ روز تقدیم کنید و پرونده مزبور را مستند دعوای خود قرار دهید . در ضمن به پسرعمویتان ارتباطی ندارد ایشان فقط معرف بودند