مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت ناموسی با خودرو

باسلام خودرو پژو405نقره ای به شماره........ صبح روز1400/8/18ساعت ده صبح به دنبال خانمم می افته وشروع به حرف زدن اضافه میکنه خانمم توجه نمیکنی میره ایستگاه اتوبوس میره دنباش و از دوباره حرفای ناخوشاید میزنه و پیاده میشه تهدید میکنه اگه سوارنشی فلان با حجوم مردم فراری میشه من از دولت محترم و پلیس راهنمایی محترم درخواست توقف و توقیف این ماشین رو دارم وشکایت محکمی نسبت به این ماشین دارم ریاست محترم راهنمایی رانندگی لطفا دستور توقیف بفرمایدباتشکر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. می توانید شکایت تهدید ومزاحمتی باارائه ادله علیه شخص در دادگاه مطرح نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید شکایت تهدید ومزاحمتی باارائه ادله علیه شخص در دادگاه مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خود شما اگر شماره پلاک خودرو را دارید باید شکایت ایجاد مزاحمت را مطرح نمایید تا خود شما شکایت نکنید مراجع قضایی نمیتوانند پیگیری نمایند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود می توانید شکایت تهدید ومزاحمتی باارائه ادله علیه شخص در دادگاه مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید