مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت ناموسی

سلام خسته نباشید. باجناقم مزاحم خانومم شده تو پیامک هایی که فرستاده ابراز علاقه و همبستر شدن داشته قضیه به اونجا برمیگرده که باجناق من یه گاز رومیزی و یه فر به مبلغ 20 میلیون میخره و میاره خونه ما بعد من از خانومم پرسیدم که اینا چیه گفت هیچی پولش رو دادم اینا رو باجناقت داده به ما در صورتی که حتی خانوم بنده هم رکب خورده چون باجناقم گفته بوده که به شوهرت چیزی نگو اینا هدیه برا خونتونه در صورتی که خانوم من رو در عمل انجام شده قرار داده و ازش درخواست های زشتی داشته که بعد خانومم به من گفت من باید الان چیکار کنم مجازات باجناقم چیه.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید

محمدزارعی ایرندگان

جناب آقای محمدزارعی ایرندگان :

درود برشما
درصورتی اثبات خود خانومتون بایستی شاکی شوند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید با دلیل کافی علیه وی شکایت مزاحمت برای نوامیس کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

همسر شما باید شکایت مزاحمت از طریق تلفن همراه با ارسال پیامک، کند

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

با عنوان مزاحمت شکایت کنید باید دلیل مثل شهادت شهود ارایه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید تحت عنوان مزاحمت شکایت کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خانم شما تحت عنوان ایجاد مزاحمت شکایت کنند

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت خود را می بایست ثبت نمایید.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نیاز به بررسی دلایل و مدارک وجود دارد که پیشنهلد به چه صورت انجام شده؟دقیقا پیشنهاد چی بوده ؟ دلیل و مدرکی که ثابت کنه پیشنهاد شده وجود داره؟؟/