مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت ناموسی

سلام وقت بخیر ..چند ماه پیش چند نفرتوی خیابون مزاحم خواهرم شدن و به زور میخواستن سوار ماشین بکننش ولی خواهرم مقاومت کرد وسوار نشد و اونا گوشی خواهرم رو ازش گرفتن و شماره خودشون رو تو گوشی خواهرم ذخیره کردن و با گوشی خواهرم هم به خودشون زنگ زدن که شمارش هم بیوفته واسشون بعد من خواهرمو بردم ازشون شکایت کردیم چن وقتی گذشت شکایتمون به جایی نرسید و خودم دست به کار شدم به خواهرم گفتم بهشون زنگ بزن باهاشون قرار بذار خواهرم هم اینکارو کرد واونا سر قرار اومدن من به جای خواهرم رفتم و باهاشون درگیر شدم دو نفرشون رو تا حد مرگ‌ زدمشون و گوشی هاشون رو هم شکوندم همونجا مامور اومد و اونا ازم شکایت کردن و واسم 600 میلیون دیه بریدن لطفا راهنمایی کنید که چکارکنم وکیل بگیرم میتونه دیه رو از بین ببره؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پرونده شما پیچیدگی ابعاد زیادی دارد نیاز به بررسی و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شما در هر صورت باید دیه را پرداخت کنید.
به خاطر مزاحمت نیز خواهرتون می تواند شکایت کند که به نظر به جهت اینکه خودش نیز با آنها تماس داشته شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.
شما در صورت محکومیت به پرداخت دیه می توانید دادخواست اعسار بدید و به صورت اقساطی پرداخت کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر دیه را باید پرداخت کنید و علاوه بر مجازات دیه حبس نیز در انتظار شماست اگر قرار بر این بود که هرکس قانون خودش را اجرا کند سنگ روی سنگ بند نمیشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید دیه را بپردازیددر صورت محکومیت به پرداخت دیه می توانید دادخواست اعسار بدید و به صورت اقساطی پرداخت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نباید درگیر می شدید در هر صورت دیه را باید پرداخت نمایید در صورت عدم توانایی اعسار دهید

مینا احمدی

مینا احمدی :

ديه از لين نميره ولي ميتوان اقساط پرداخت كنيد و مجددا شكايت بفرماييد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما مرتکب جرم شده اید و حکم قطعی صادر شده است
و شما در ظرف یک ماه از ابلاغ دادخواست اعسار از محکوم به را مطرح نمایید تا در صورت پذیرش اعسار ، مبلغ دیه اقساط گردد و قاضی با توجه شرایط شما مبلغ پیش پرداخت و اقساط ماهیانه را تعیین خواهد کرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما میتوانید تقاضای اعسار دهید تا مقدار دیه را بصورت اقساط پرداخت کنید و از آنها هم میتوانید به کمک وکیل شکایت کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

منبعد خودتون نقش ماموران حکومتی را ایفا نکنید و حتما وکیا بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی دیه از بین رفتنی نیست چرا که شما اقدام به ضرب و جرح عمدی نموده اید بهترین راه حل برای شما ثبت دادخواست اعسار از پرداخت دیه است تا دیه مقرره برای شما اقساطی شود

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز پرداخت دیه تنها تقسیط رو میتونید درخواست کنید و در صورت پذیرش دادگاه بدوی و تقسیط دیه باید پرداخت بشه و در صورت عدم پذیرش یکجا باید پرداخت بشه

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. دیه قابل از بین رفتن نیست.
فقط می توانید دادخواست اعسار و تقسیط بدهید شاید پذیرفته شود.

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
دیه از بین نمی رود اما در صورت اثبات اعسار شما قابل تقسیط می باشد

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

دیه تعیینی از سوی دادگاه را باید بپردازید

مهسا عباسی

سرکار خانم مهسا عباسی :

با سلام
اگر حکم قطعی شده باشد امکان رسیدگی وجود ندارد لکن می توانید دادخواست اعسار تقدیم نمایید.

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام دیه رو خیر ...ولی میتوانید شکایت مزاحمت و تلاش برا ادم ربایی را پیگیری و در صورت محکومیت اونها ازشون بخواید که دیه رو ببخشند

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
شما می‌توانید دادخواست اعسار دهید.یا رضایت شاکی پرونده را بگیرید.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

خیر اما بهتر است حضوری به دفتر وکیل مراجعه کنید تا درصورت امکان اقدامات لازم درخصوص تخفیف مجازات را انجام دهد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

ظرف یک ماه از ابلاغ دادخواست اعسار از محکوم به را مطرح نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام وکیل می تواند در روند پرونده به شما کمک نماید اما هر آنچه که قانون در نظر بگیرد شما می بایست بپردازد

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

اینکه ضرب و جرح با چه نیتی صورت گرفته تاثیری در دیه ندارد و شما می بایست دیه را پرداخت کنید ، میتوانید دادخواست اعسار دهید و با اثبات معسر بودن ( یعنی نداشتن دارایی و درامد مکفی) خود ، از دادگاه تقاضای تقسیط نمایید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ملاک حکم قطعی دادگاه صالح می باشد .می توانید در مهلت قانونی به حکم اعتراض نمایید .

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

با توجه به این موضوعات محکومیت شما قابل پیش بینی است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

به نظرمشکل میشه ازکارشمادفاع کرد نهایتش میتوانید اعساربزنید